Programma

september 2023

za 16 sep

Nienke Plas

Postnatale Expressie

Nienke Plas bewandelt een bijzonder pad. Eerst was zij een kind, nu heeft zij kinderen en uiteindelijk zal ze met eentje trouwen.

za 23 sep

Teun Toebes

VerpleegThuis

Teun is 22, kerngezond en woont samen met mensen met dementie op de gesloten afdeling van een verpleeghuis, waarom?

za 30 sep

ROUTE 66 & Zoden aan De Dijk

Live on Stage

Een gezellige muzikale avond met 2 locale top bands.

oktober 2023

za 14 okt

Gerrie Smits

Naakt !!

Meer info over deze voorstelling en start van de kaartverkoop volgt later......

zo 15 okt

MeesterGoochelaar Lars van Tuijl

De verborgen kamer

Deze magische, fantasierijke en interactieve kindervoorstelling staat geheel in het thema van de kinderboekenweek 2023: Bij mij thuis en wordt georganiseerd in samenwerking met Bibliotheek Bladel.

za 21 okt

Bernd

Variaties op Mercury

Bernd arrangeerde de mooiste nummers van Freddie Mercury die hij solo op de vleugel zal uitvoeren. "Freddie Mercury on piano"

za 28 okt

Philippe Geubels

Geubels Gaat In Bad

Na enkele jaren televisiewerk (Geub, Taboe 2) en een paar ijskoude corona-douches is het eindelijk zover, de droogste komiek van de lage landen gaat in bad en u kan er gezellig mee in kruipen,.

november 2023

za 25 nov

Javier Guzman

Laatste Wissel

Cabaretier Javier Guzman geeft over zijn nieuwe show niet al te veel prijs. En juist dat maakt deze cabaretvoorstelling zo interessant!

december 2023

vr 08 dec

A-Fever

The Ultimate ABBA Tribute (XL Full Show)

Een muzikale reis terug naar de tijd van ‘s werelds grootste popgroep.

zo 10 dec

Monique Smit

Kidspop Theatershow

Monique Smit is niet meer weg te denken uit de kinderscene en toert langs theaters door heel het land met een eigen spetterende theatershow: "KidsPop". Voor kids van álle leeftijden, maar in het bijzonder van 2 tot 8 jaar oud.

za 16 dec

Vlamousse

In den beginne

Gewapend met humor en genadeloze eerlijkheid nemen deze twee dames je mee naar waar het allemaal begon en trekken daarbij hun ouders uit hun godenrol, Maria van d’r sokkel en Jezus van z’n kruis.

zo 17 dec

Vocal group Just Us

A Wonderful Christmas Time (concert)

Vocal group Just Us zorgt voor een sfeervol kerstconcert met een mooie selectie van traditionele en vrolijke Christmas songs, maar ook nummers uit hun reguliere repertoire.

vr 22 dec

Het Top2000 Quiz Café

Wizziq Entertainment

Het Top2000 Quiz Café is een heerlijke mix van luisteren naar en uit je plaat gaan op de beste muziek ooit gemaakt, waarbij je ook nog eens regelmatig kans maakt op toffe prijzen wanneer je over muzikale kennis beschikt!

za 23 dec

Andy Marcelissen (reprise)

Hij komt, hij komt

Over kerstmarkten bezoeken, Sylvana Simons, goede voornemens, All you need is love, kersthits, bunkeren, de Top-2000 en heerlijke Sinterklaasconferences.

januari 2024

vr 19 jan

O'Dreams

Dublin

O’DREAMS ontrafelt het onstuimige leven van beroemde Ierse muzikanten en markante inwoners. Ze switchen moeiteloos van prachtige folkballads naar heerlijke pubsongs

februari 2024

za 17 feb

Brucified

On Fire

Brucified brengt niet alleen het oude repertoire, maar is ook vernieuwend. Ze evenaren de beleving die bij de liveconcerten van Springsteen hoort en brengen de passie en energie over op het publiek. Je beleeft een heerlijke avond. Kom kijken, geniet mee en get brucified!

vr 23 feb

Kees van Amstel

Vluchtweg altijd vrijhouden

Waarom vluchten we toch zo graag? Voor verantwoordelijkheden, voor stress en voor elkaar? Kees vlucht ook graag, maar dan voor z’n plezier. Kees houdt z’n vluchtweg altijd vrij, of zoals hij noemt: reizen.

za 24 feb

Mark van de Veerdonk

Podiumbeest ontsnapt !!

Zijn handelsmerk blijft hetzelfde: een overdosis aan oneliners, anekdotes en prettig gestoorde meningen op een zalige hoop gegooid. En dat alles met zowaar een rooie draad!

maart 2024

za 16 maa

Willie Wartaal

Moederdag

Na achtien jaar lang festivals, popzalen en clubs plat te hebben gespeeld, duikt hij voor het eerst het theater in. ‘Moederdag’ is een programma vol muziek, grappige en serieuze verhalen over zijn leven, zijn moeilijke jeugd, het hebben van een drugsverslaafde moeder en de levenslessen die hij daaruit haalde.

april 2024

vr 05 apr

Jay Francis

Catastrofe

Meer info over deze voorstelling en start van de kaartverkoop volgt later......

za 06 apr

Rob Scheepers

Weerlicht

In de cabaretvoorstelling Weerlicht focust Rob Scheepers op licht in plaats van donker. Op doen in plaats van denken. En op durf in plaats van angst.

vr 12 apr & za 13 apr

Tribute To The Cats Band (2 concerten in 2024)

Live in Concert

Met z’n achten staan ze garant voor een sfeervol avondvullend programma, met vrijwel alle Cats-hits. Het is een feest van herkenning met veel gezelligheid en plezier.

za 20 apr

Gerard van Maasakkers

In de Gloria

75 is hij! Een heel jaar lang. En hij trakteert. Niet met taart, maar met liedjes.