Programma

september 2019

za 28 sep

The Beatles Revival

The Beatles Story

De Beatles Revival behoort tot de beste tributebands van dit moment. Deze Beatles Tribute band uit Praag was onder andere te gast in Engeland op het verjaardagsfeest van Queen Elisabeth.

oktober 2019

za 12 okt

Vrijdag & Sandifort

Voorlopig voor altijd

Remko Vrijdag en Martine Sandifort spelen alweer hun vierde voorstelling op een rij.

za 19 okt

Marlon Kicken

In de lift

De meest goedlachse cabaretier uit Brabant komt weer naar jouw theater! Hij begon als tonprater, werd stand-up comedian en speelt nu de theaterzalen plat als cabaretier.

zo 20 okt

Mindgames

Timon Krause

Mentalist Timon Krause weet wat je denkt. Ervaar een verrassende, magische en vermakelijke middag met muziek, magie en mysterie!

vr 25 okt

Stef Bos

Ruimte

Ruimte is een reis naar buiten met als vertrekpunt: Hoe kleiner je bent, hoe groter de ruimte. Ruimte is de reis van Stef Bos om te zoeken naar de grens voorbij dat wat hij kent.

zo 27 okt

Pieter Derks

Voor wat het waard is

Komt dat zien! Pieter Derks gaat afrekenen. Op zijn eigen, vrolijke, nuchtere manier. Met de waan van de dag. Met de tijdgeest. Met zichzelf. Met de concurrentie.

november 2019

wo 13 nov

De Partizanen

Het Leven an Sich

De Partizanen, chroniqueurs en belichters van de tijdsgeest, zijn terug met een nieuw programma. Het Leven an Sich: een offline experience om je vingers bij af te ‘liken’!

do 14 nov

Rob Scheepers

Scheepers checkt uit

Na een jaar te hebben overgeslagen en op veler verzoek is de razend populaire nieuwjaarsconference weer terug!

december 2019

za 14 dec

Karin Bruers

Love is Wonderful

‘Love is wonderful!’ was de eerste zin die Karin in haar leven las, op de boekentas van haar oudere broer. ‘Kaatje, wat is love?’ vroeg hij haar te pas en onpas en dan antwoordde ze verrukt: ‘Wonderful’.

za 28 dec

Rondje Doe Maar

80's Night

De hittrein van Rondje Doe Maar dendert retestrak door alle grote hits van Doe Maar! Beleef het opnieuw en kom lekker swingen op deze gezellige 80's-night!

januari 2020

za 04 jan

So Long Cohen

Ernest Beuving e.a.

‘So long Cohen’ is een theaterconcert met liederen van deze in 2016 overleden charismatische Canadese folkzanger, componist en dichter. Er wordt gezongen, verteld, gedronken en gelachen.

za 11 jan

Maartje & Kine

Hoge Noot

Magistrale solo’s en muzikale sketches met een flinke dosis humor!

zo 12 jan

Matinee met Pia

Pia Douwes & Bernd van den Bos

Beleef een exclusieve middag met Pia Douwes. In Den Herd brengt deze wereldberoemde musicalster een intiem programma met muzikale highlights uit haar indrukwekkende carrière.

maart 2020

vr 06 maa

Mark van de Veerdonk

Geen Viking

Verbale slapstick vol mallotige meningen, onzinnige omdraaiingen en slimme schijnbewegingen. Het handelsmerk van cabaretier Mark van de Veerdonk.

za 07 maa

Story of The Everly Brothers

The Wieners

Een ode aan de Koningen Van De Samenzang. Wake Up Little Susie, On The Wings Of A Nightingale en Bye Bye Love alsof Don en Phil vlak voor je staan.

za 14 maa

Niet Schieten

25 jaar Lust en Leed

Maarten, Arend en Erik nog één keer met z’n drieën! Ze brengen met liefde een avond vol lust en leed uit al hun voorgaande veertien shows.

zo 15 maa

Gerard van Maasakkers

Ik loop

Wat klein is maakt hij groot, wat persoonlijk is maakt hij herkenbaar voor iedereen. Dichtbij, warm, persoonlijk, ontwapenend. Nieuwe liedjes én klassiekers, een heerlijke avond dus.

vr 27 maa

Martijn Koning

Koning van de toekomst

Hilarisch, absurd en bovenop de actualiteit. Martijn Koning heeft gelukkig energie teveel. Waar anderen even uitpuffen, stroopt hij zijn mouwen alweer op: op naar het volgende avontuur.

april 2020

za 04 apr

Rapalje

Still into Folk

Into Folk in een nieuwe jas, of liever gezegd, een nieuwe kilt. Vuurspuwende doedelzak, gevoelige ballades, stampende reels. Een muzikale reis die je niet mag missen!