Over Den Herd

Passende locatie

Met 9 verschillende zalen, variërend van 30 tot 390 m2, is er altijd een ruimte die aansluit bij uw wensen. De grote theaterzaal heeft een capaciteit van 400 zitplaatsen of 550 staanplaatsen. Het toneel in die zaal is voorzien van een uitgebreide licht- en geluidsinstallatie. Op verzoek zijn diverse technische- en instructiehulpmiddelen aanwezig. Uiteraard is in het hele gebouw Wifi beschikbaar.  Cultureel Centrum Den Herd is bovendien gelegen op loopafstand van het centrum van Bladel en voorzien van een ruime parkeerplaats waar u gratis kunt parkeren.

Volledig verzorgd

Wilt u lunchen tijdens uw bijeenkomst of een compleet warm buffet serveren tijdens uw feest? De catering kan geheel door ons worden verzorgd. Maak een keuze uit onze arrangementen of bespreek uw specifieke wensen met ons. Wij denken met u mee en doen u graag een aanbod op maat.

Altijd welkom!

In ons café is iedereen welkom om even te ontspannen. Na afloop van een bijeenkomst, maar u bent ook van harte welkom om zo eens binnen te lopen. Alle bezoekers kunnen rekenen op het gastheerschap van ons betrokken team. Wij staan met plezier voor u klaar!