Kaartverkoop

Kaarten bestellen

Komt u er niet uit? Lees de veelgestelde vragen hieronder. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op: bel (0497) 38 12 31 of stuur een e-mail naar theater@denherd.nl. Wij helpen u graag!

Placering

Bij de meeste voorstellingen van ons theaterprogramma werken we met geplaceerde kaarten. Dit geeft u de gelegenheid om voor aanvang van de voorstelling iets te drinken. Op uw kaarten staat een rij- en stoelnummer vermeld. De aanwezige vrijwilligers van de theatercommissie helpen u graag om de juiste plek te vinden in de zaal.

Retourneren/ruilen

Het is helaas niet mogelijk om kaarten te retourneren of te ruilen. 

Voorstelling geannuleerd

Wanneer een voorstelling wordt geannuleerd, brengen wij u hier zo snel mogelijk van op de hoogte. Wij gebruiken hiervoor de contactgegevens die u heeft ingevuld bij uw bestelling.

Goed om te weten

  • Voor rolstoelgebruikers en mindervaliden hebben wij speciale plaatsen gereserveerd in de theaterzaal. Wilt u hier gebruik van maken? Neem dan telefonisch contact op met Den Herd. Deze plaatsen zijn niet te reserveren via de website. De capaciteit van rolstoel- en mindervalidenplaatsen is beperkt. Wij proberen u hierbij zo goed mogelijk van dienst te zijn, u kunt hier echter geen rechten aan ontlenen.
  • Slechthorende kunnen bij activiteiten in de Kempenzaal (theaterzaal) gebruik maken van een draadloze Sennheiserset.
    U ontvangt een hoofdtelefoon of een neklus die u om kunt hangen. Zo kunt u de voorstelling of lezer perfect horen. Wilt u hiervan gebruik maken geef dit dan op voorhand aan zodat we dit voor u klaar kunnen leggen.
  • Gratis garderobe. Het is niet toegestaan om jassen mee de theaterzaal in te nemen. U kunt uw jas ophangen in de garderobe. Bij de meeste voorstellingen wordt deze gratis bewaakt vanaf een half uur voor tot een half uur na de theatervoorstelling. 
  • Bij de meeste theatervoorstellingen is het niet toegestaan om consumpties mee de theaterzaal in te nemen. Voor, tijdens de pauze en na de voorstelling kunt u uiteraard wel genieten van een drankje in de foyer of in het café.
  • Kom op tijd! Op uw toegangskaart staat de juiste aanvangstijd vermeld. Na aanvang van de voorstelling is het niet altijd meer mogelijk de zaal te betreden en vervalt uw recht op de gereserveerde stoelen. Het niet op tijd aanwezig zijn, geeft geen recht op restitutie van de toegangskaarten.
  • Weet waar u koopt. Toegangskaarten voor theatervoorstellingen in Den Herd zijn uitsluitend te koop op de site van Den Herd en soms bij de artiest of organisator. Kaarten worden niet verkocht via andere ticketwebsites. Elders aangekochte kaarten kunnen dus ongeldig zijn en geven geen recht op restitutie door Den Herd.  Kijk voor meer informatie op www.weetwaarjekoopt.nl.