Programma

oktober 2023

za 14 okt

Gerrie Smits

Naakt !!

Deze voorstelling wordt exclusief (gratis) aangeboden aan de vaste theaterbezoekers van Den Herd.

za 28 okt

Philippe Geubels

Geubels Gaat In Bad

Na enkele jaren televisiewerk (Geub, Taboe 2) en een paar ijskoude corona-douches is het eindelijk zover, de droogste komiek van de lage landen gaat in bad en u kan er gezellig mee in kruipen,.

november 2023

za 25 nov

Javier Guzman

Laatste Wissel

Cabaretier Javier Guzman geeft over zijn nieuwe show niet al te veel prijs. En juist dat maakt deze cabaretvoorstelling zo interessant!

december 2023

za 16 dec

Vlamousse

In den beginne

Gewapend met humor en genadeloze eerlijkheid nemen deze twee dames je mee naar waar het allemaal begon en trekken daarbij hun ouders uit hun godenrol, Maria van d’r sokkel en Jezus van z’n kruis.

za 23 dec

Andy Marcelissen (reprise)

Hij komt, hij komt

Over kerstmarkten bezoeken, Sylvana Simons, goede voornemens, All you need is love, kersthits, bunkeren, de Top-2000 en heerlijke Sinterklaasconferences.

februari 2024

vr 23 feb

Kees van Amstel

Vluchtweg altijd vrijhouden

Waarom vluchten we toch zo graag? Voor verantwoordelijkheden, voor stress en voor elkaar? Kees vlucht ook graag, maar dan voor z’n plezier. Kees houdt z’n vluchtweg altijd vrij, of zoals hij noemt: reizen.

za 24 feb

Mark van de Veerdonk

Podiumbeest ontsnapt !!

Zijn handelsmerk blijft hetzelfde: een overdosis aan oneliners, anekdotes en prettig gestoorde meningen op een zalige hoop gegooid. En dat alles met zowaar een rooie draad!

maart 2024

za 16 maa

Willie Wartaal

Moederdag

Na achtien jaar lang festivals, popzalen en clubs plat te hebben gespeeld, duikt hij voor het eerst het theater in. ‘Moederdag’ is een programma vol muziek, grappige en serieuze verhalen over zijn leven, zijn moeilijke jeugd, het hebben van een drugsverslaafde moeder en de levenslessen die hij daaruit haalde.

april 2024

vr 05 apr

Jay Francis

Catastrofe

Jay Francis is een tikkeltje grofgebekt, neemt geen blad voor de mond, maar eigenlijk is hij vooral superpositief. Zijn motto luidt dan ook: ‘Als jij lacht, lach ik ook’.

za 06 apr

Rob Scheepers

Weerlicht

In de cabaretvoorstelling Weerlicht focust Rob Scheepers op licht in plaats van donker. Op doen in plaats van denken. En op durf in plaats van angst.