Naam en huisstijl

Afgelopen zaterdag, 8 juni,  openden we de deuren van het nieuwe gemeenschapscentrum voor jullie. Tijdens deze open dag kwamen veel belangstellende een kijkje nemen op ‘de bouw’. Middels een afgezette route met sfeerbeelden kregen bezoekers een betere indruk van het nieuwe gemeenschapscentrum. Ook werd gevraagd mee te denken over de nieuwe naam.

Een nieuw gemeenschapscentrum van én voor de inwoners van gemeente Bladel.

Wist je dat je straks ook bij het gemeenschapscentrum terecht kunt om een boek te lenen of lezen in de bibliotheek, gezellig samen te komen in de Grand Lounge en te chillen in de jeugdruimte? De mooie, grote zalen bieden een geweldige gelegenheid voor een bezoek aan een theater of concert en o.a. de Visit, de Seniorenvereniging, de Goei Plak, D'n Opstoot en de Blaalse School zullen zich in het nieuwe gemeenschapscentrum vestigen.

Kortom: een inspirerende en multifunctionele plek waar ruimte is om elkaar te ontmoeten en samen te ontspannen. Waar jong en oud welkom zijn om binnen te lopen voor diverse activiteiten.

Stuur jouw idee in.

Veel mensen praten over ‘een verhuizing van Den Herd’, maar het is veel meer dan dat. Den Herd wordt gezien als de thuisbasis voor verschillende verenigingen en is een mooie plek voor evenementen, maar het nieuwe gemeenschapscentrum opent de deuren écht voor iedereen. Deze nieuwe koers vraagt om een nieuwe naam.

Als toekomstige bezoeker van het gemeenschapscentrum vragen we je dan ook graag mee te denken over deze nieuwe naam. Heb jij een leuk idee? Stuur hem in vóór 30 juni via info@market-it.nl of loop even binnen bij Den Herd of het gemeentehuis en vul een flyer in met jouw idee. Alle inzendingen worden bekeken en worden meegenomen in het proces om tot dé naam te komen. 

Jij geeft invulling!