Naam en huisstijl

Er wordt hard gewerkt op de Markt in Bladel. Elke dag zie je weer iets meer van het nieuwe gemeenschapscentrum achter de bouwhekken. Ondertussen werkt het projectteam van Den Herd ook achter de schermen hard door, onder andere aan de nieuwe naam en huisstijl

Hier willen ze jou graag bij betrekken! Want jij bent degene die straks ook invulling geeft aan het gemeenschapscentrum. Ga je ernaartoe om te werken, creatief bezig te zijn of om elkaar te ontmoeten ? Het gemeenschapscentrum staat, maar de invulling geef jij.

Het projectteam is daarom benieuwd naar jullie associaties en gevoel bij het nieuwe gemeenschapscentrum. Dit kun je verwerken in de kleurplaat die ze hebben ontwikkeld. De kleurplaat is op te halen bij Cultureel Centrum Den Herd.

Je kunt onderaan deze kleurplaat ook downloaden, kleur en vul beide zijde in en lever deze plaat in bij Den Herd aan het Emmaplein.

Daarnaast gaan wij de straat op om inwoners te interviewen met vragen op basis van associatietechnieken.

Dus: maak jouw creatie en lever de kleurplaat in vóór maandag 1 april bij Cultureel Centrum Den Herd, Emmaplein 4 in Bladel. Wie weet zie je iets van jouw creatie terug in de nieuwe naam en huisstijl! Daarnaast zullen alle inzendingen worden getoond tijdens een tentoonstelling bij de opening van het gemeenschapscentrum.

kleurplaat

De kleurplaat waarin jij jouw ideeën, associaties en gevoel bij het nieuwe gemeenschapscentrum kunt inkleuren.

Wil jij graag meedenken over het nieuwe gemeenschapscentrum? Haal deze kleurplaat op bij Den Herd. Je kunt deze plaat hieronder ook downloaden.

Lever de ingekleurde plaat  voor 1 april in bij Den Herd aan het Emmaplein.

kleurplaat
kleurplaat