Organisatie

Cultureel Centrum Den Herd bestaat uit een klein team enthousiaste medewerkers, dat zich met veel plezier inzet om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.  Wij stellen ons graag aan u voor!

Organisatie

Eric van den Brekel

Eric van den Brekel

Assistent beheerder

Lisette Michiels

Lisette Michiels

Medewerker horeca

Marieta Diepens

Medewerker horeca

Rianne Beerens

Medewerker horeca

Anja Michelbrink

Medewerker horeca

logo

Ingrid Moeskops

Medewerker horeca

logo

Linda Dommering

Medewerker horeca

Bestuur

René Heijmans

René Heijmans

Voorzitter

René Heijmans is drie jaar voorzitter en zag zich bij zijn benoeming voor een uitdagende taak gesteld: Den Herd moest gemoderniseerd worden, op meerdere fronten. Hij ging deze uitdaging graag aan want hij houdt ervan zich in te zetten voor de samenleving, dat blijkt wel uit vorige bestuursfuncties, onder andere bij de basketbalclub. Samen met de andere bestuursleden heeft hij er alle vertrouwen in dat Den Herd voor veel mensen uit Bladel een ontmoetingsplek blijft. De mogelijkheden die een eventuele verhuizing met zich meebrengt, zijn eindeloos.

Leo van Overbeek

Leo van Overbeek

Penningmeester

Leo van Overbeek is de penningmeester en kent Den Herd al vele jaren als gebruiker, onder andere als voormalig voorzitter van CV De Muggezifters. De mogelijke verhuizing van Den Herd naar de Markt ziet Leo als een uitgelezen kans om nieuwe mogelijkheden te ontplooien en zodoende het sociaal-maatschappelijk leven in Bladel te verdiepen. Hij ziet Den Herd als een instituut, een vaste waarde in het leven van veel Bladelnaren en Bladelse verenigingen, en hij zal zich met plezier inspannen deze waarde te behouden.

Thijs Vrijsen

Bestuurslid Marketing & PR

Thijs Vrijsen is bestuurslid met de portefeuille Marketing & PR. Voorheen bekleedde hij menig bestuursfunctie; zo was hij mede verantwoordelijk voor de totstandkoming van het Centrummanagement van Bladel. Thijs zoekt visie en ambitie in een bestuursfunctie en dat vond hij bij het bestuur van Den Herd. Het paste zelfs zó goed dat hij niet lang na hoefde te denken over zijn toetreding. Maatschappelijke verbinding en uitbreiding van samenwerking, zijn de pijlers waarop Thijs gedijt.

Thieu Jansen

Thieu Jansen

Bestuurslid technische zaken

In januari 2020 is Thieu Jansen toegetreden tot het bestuur. Thieu heeft de portefeuille 'gebouw technische aspecten' tot zijn verantwoordelijkheid. Thieu was in het verleden aannemer in de bouw en momenteel makelaar en taxateur. Ruim voldoende ervaring dus om deze taak goed te kunnen verrichten.  

Piet van Guluck, theater

Piet van Guluck

Bestuurslid culturele zaken

Piet heeft een brede verenigingservaring en daarnaast een jarenlange interesse in het bezoeken maar ook mede organiseren van culturele activiteiten van allerlei aard. Piet geeft vanuit het bestuur zijn aandacht en medewerking aan het culturele programma en alle zaken die daarmee samenhangen.  

bestuur

Catharine Wouters

bestuurslid

Catharine Wouters is vanaf februari 2024 lid van het bestuur van Den Herd. Zij is werkzaam als Algemeen directeur van Gemeenschappelijke Regeling Peelgemeenten. Daarvoor was Zij werkzaam als directeur van Gemeente Zundert. Catharine is voorzitter van de Raad van Toezicht van het Instituut Maatschappelijk Werk in Breda. Verbinding, Ontmoeting, Leren en ontwikkelen voor en met allerlei doelgroepen en leeftijdscategorieën zijn essentiële bouwstenen voor de lokale gemeenschap. Met veel interesse en enthousiasme levert zij een bijdrage aan de doorontwikkeling van Den Herd.

Theatercommissie Den Herd
Theatercommissie Den Herd

Theatercommissie

Ook de theatercommissie is onmisbaar.  Zij zetten zich geheel vrijwillig in om op een professionele manier theater in Bladel mogelijk te maken.  Samen met Roel Vugts en Piet van Guluck regelen zij alles wat met het theaterprogramma te maken heeft.  Zij denken mee in de samenstelling van het programma, ondersteunen bij het op- en afbreken van het decor, licht en geluid, verzorgen promotie, ontvangen onze gasten en helpen bij het schenken van koffie en thee.Op de foto van links naar rechts, per rij van boven naar beneden: 
Wim van de Pas en Peter Vugts
Frans Lenaers, Peter van Gerwen en Toon van Overdijk
Jozé Lenaers, Johan Levens en Ton Aalbers
Loes van Beers, Renate Mathijssen en Rieky Maas
Ans van Gerwen, Elsje van Gorp en Ad van Gorp.