Organisatie

Cultureel Centrum Den Herd bestaat uit een klein team enthousiaste medewerkers, dat zich met veel plezier inzet om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.  Wij stellen ons graag aan u voor!

Organisatie

Eric van den Brekel

Eric van den Brekel

Assistent beheerder (inkoop verantwoordelijk)

Lia Vugts

Lia Vugts

Assistent beheerder - gastvrouw

Lisette Michiels

Lisette Michiels

Horecamedewerker

Famke Stuijts

Famke Stuijts

Horecamedewerker

Annelies

Annelies van Doorne

Horecamedewerker

Den Herd Logo

Mirthe van Doorne

Horecamedewerker

Den Herd Logo

Joyce Rombouts

Horecamedewerker

Den Herd Logo

Anja Michelbrink

Horecamedewerker

Den Herd Logo

Helen Puts

Interieurverzorgster

Bestuur

René Heijmans

René Heijmans

Voorzitter bestuur

René Heijmans is drie jaar voorzitter en zag zich bij zijn benoeming voor een uitdagende taak gesteld: Den Herd moest gemoderniseerd worden, op meerdere fronten. Hij ging deze uitdaging graag aan want hij houdt ervan zich in te zetten voor de samenleving, dat blijkt wel uit vorige bestuursfuncties, onder andere bij de basketbalclub. Samen met de andere bestuursleden heeft hij er alle vertrouwen in dat Den Herd voor veel mensen uit Bladel een ontmoetingsplek blijft. De mogelijkheden die een eventuele verhuizing met zich meebrengt, zijn eindeloos.

Leo van Overbeek

Leo van Overbeek

Penningmeester bestuur

Leo van Overbeek is de penningmeester en kent Den Herd al vele jaren als gebruiker, onder andere als voormalig voorzitter van CV de Muggezifters. De mogelijke verhuizing van Den Herd naar de Markt ziet Leo als een uitgelezen kans om nieuwe mogelijkheden te ontplooien en zodoende het sociaal-maatschappelijk leven in Bladel te verdiepen. Hij ziet Den Herd als een instituut, een vaste waarde in het leven van veel Bladelnaren en hij zal zich met plezier inspannen deze waarde te behouden.

Ruud Verheijen

Ruud Verheijen

Secretaris bestuur

Ruud Verheijen was al eens penningmeester bij Den Herd en is nu sinds twee jaar secretaris. Hij wordt enthousiast van de uitdaging waar Den Herd voor staat op dit moment. Een toekomstbestendig gemeenschapshuis in een professionele omgeving, zowel op het gebied van huisvesting als personeelsbezetting. Als het aan Ruud ligt, wordt Den Herd een plek waar een nog breder aanbod aan activiteiten komt, georganiseerd door en voor de gemeenschap.

Thijs Vrijsen

Thijs Vrijsen

Bestuurslid Marketing & PR

Thijs Vrijsen is pas kort bestuurslid van Den Herd. Voorheen bekleedde hij menig bestuursfunctie; zo was hij mede verantwoordelijk voor de totstandkoming van het Centrummanagement van Bladel. Thijs zoekt visie en ambitie in een bestuursfunctie en dat vond hij bij het bestuur van Den Herd. Het paste zelfs zó goed dat hij niet lang na hoefde te denken over zijn toetreding. Maatschappelijke verbinding en uitbreiding van samenwerking, zijn de pijlers waarop Thijs gedijt.

Thieu Jansen

Thieu Jansen

Bestuurslid technische zaken

Thieu Jansen is per december 2019 toegetreden tot het stichtingsbestuur. Hij zal de portefeuille 'technische zaken' overnemen van Jan Buijtels.

Theatercommissie Den Herd
Theatercommissie Den Herd

Theatercommisie

Ook de theatercommissie is onmisbaar.  Zij zetten zich geheel vrijwillig in om op een professionele manier theater in Bladel mogelijk te maken.  Samen met Peter Vugts regelen zij alles wat met het theaterprogramma te maken heeft.  Zij denken mee in de samenstelling van het programma, ondersteunen bij het op- en afbreken van het decor, licht en geluid, verzorgen het theaterboekje, de toegangscontrole en helpen bij het schenken van koffie en thee. Bovendien zorgen zij iedere voorstellingsavond voor een warm welkom!Op de foto van links naar rechts, per rij van boven naar beneden: 
Wim van de Pas en Peter Vugts
Frans Lenaers, Peter van Gerwen en Toon van Overdijk
Jozé Lenaers, Johan Levens en Ton Aalbers
Loes van Beers, Renate Pijnenburg en Rieky Maas
Ans van Gerwen, Elsje van Gorp en Ad van Gorp.