PROGRAMMA

AGENDA KOMENDE PERIODE

Theatervoorstellingen - compleet programma »

Desdemona Dance - Hocus Pocus

zaterdag 18 mei 2019 15:00

Overige activiteiten - compleet programma »

Renate Reijnders - Het Liefdescollege

Data:
zaterdag 16 maart 2019 20:30

Renate Reijnders – Het Liefdescollege

Je wist niet dat er nog zoveel te leren viel. En te lachen. Over de liefde.

Terug de schoolbanken in, maar dan wel met rooie wangen. Van het lachen vooral. Want professor in de liefde Renate Reijnders happens to be een rasechte comédienne, bovenmeester in de zelfspot. Ze won dan ook het Leids Cabaretfestival een paar jaar geleden. Blijkbaar is ze nog wel méér ergens goed in!

Tijdens dit college regent het veelal hilarische facts en bruikbare tricks bij alle liefdesperikelen van voor tot achter. Dit alles doorspekt met flirttips, nuttige lesjes in eerste indruk, handige hulpjes bij powerhouding en oogcontact. Wondermiddeltjes die je huidige roestige liefdesleven helpen opkrikken; en zelfs oude verloren liefdes weer doen herleven. En het mooiste is, het is niet interactief dus je kunt thuis gewoon oefenen.

Neem je lief mee of geef het Liefdescollege cadeau aan iemand die wel wat tips in de liefde kan gebruiken!

 

Bekijk hieronder de trailer van de voorstelling.

www.youtube.com/watch?v=7BiJz0qhZts

 

Voor deze voorstelling kan je vanaf een week vóór de voorstelling niet meer reserveren via deze website. Je kunt wel telefonisch kaartjes reserveren bij CC Den Herd op 0497-381231, of stuur een email naar theater@denherd.nl met vermelding van naam, telefoonnummer en aantal gewenste kaarten. Je kunt de kaarten ook afhalen bij CC Den Herd.

 

 

 

 Reserveren

« Terug naar het programmaoverzicht