• Live on Stage

Voor deze muzikale topavond zullen we onze foyer omtoveren tot een sfeervol muziekcafé, waar de 2 lokale bands ROUTE 66 en Zoden aan De Dijk hun muzikale bijdrage zullen leveren.

ROUTE 66
Deze band bezorgt je een muzikale trip over de Highway van de Classic-Rock en de Nederbeat van de jaren 60, 70 & more. Al bijna 30 jaar brengt de band de vele hits uit jouw platenkast van die tijd nog een keer ‘live-on-stage’. Denk hierbij aan Golden Earring, 10CC, Herman Brood, Sandy Coast, Eagles, maar ook de bluesrock van Gary Moore, Cuby & Blizzards en Bad Company.
Hits die je zult herkennen en kunt meezingen.
Dus “Get Your Kicks….with ROUTE 66” for the best classic-rock & nederbeat en laat je meeslepen naar de tijd van Flower Power en The Summer of Love.
http://www.route66-rockt.nl/

Zoden aan De Dijk
Het vleesgeworden geweten van de Nederlandse rock, soul en rhythm & blues. Het boegbeeld van de Nederlands(talig)e rock. Noem ze zoals je wilt, De Dijk is een band waar niemand in ons kikkerlandje omheen kan.
Daarom een ode aan De Dijk door Zoden Aan De Dijk.  Al jaren de enige echte "De Dijk" Tribute Band van de Lage Landen. Of het nu een Festival, feesttent, evenement of muziekcafé is waar ze spelen, het maakt niet uit want het wordt een feest met alle grote hits van De Dijk.
Op dit moment staan er ruim 35 bekende en enkele minder bekende nummers van De Dijk op het repertoire. Zoden Aan De Dijk probeert bij elk nummer zo dicht mogelijk bij de originele uitvoering van de meesters zelf te blijven.
https://zaddband.nl/

ROUTE66
ROUTE66
Z.A.D.D.
Z.A.D.D.
Live on Stage
Live on Stage