Programma

september 2019

za 28 sep

The Beatles Revival

The Beatles Story

De Beatles Revival behoort tot de beste tributebands van dit moment. Deze Beatles Tribute band uit Praag was onder andere te gast in Engeland op het verjaardagsfeest van Queen Elisabeth.

oktober 2019

vr 25 okt

Stef Bos

Ruimte

Ruimte is een reis naar buiten met als vertrekpunt: Hoe kleiner je bent, hoe groter de ruimte. Ruimte is de reis van Stef Bos om te zoeken naar de grens voorbij dat wat hij kent.

december 2019

za 28 dec

Rondje Doe Maar

80's Night

De hittrein van Rondje Doe Maar dendert retestrak door alle grote hits van Doe Maar! Beleef het opnieuw en kom lekker swingen op deze gezellige 80's-night!

januari 2020

za 04 jan

So Long Cohen

Ernest Beuving e.a.

‘So long Cohen’ is een theaterconcert met liederen van deze in 2016 overleden charismatische Canadese folkzanger, componist en dichter. Er wordt gezongen, verteld, gedronken en gelachen.

zo 12 jan

Matinee met Pia

Pia Douwes & Bernd van den Bos

Beleef een exclusieve middag met Pia Douwes. In Den Herd brengt deze wereldberoemde musicalster een intiem programma met muzikale highlights uit haar indrukwekkende carrière.

maart 2020

za 07 maa

Story of The Everly Brothers

The Wieners

Een ode aan de Koningen Van De Samenzang. Wake Up Little Susie, On The Wings Of A Nightingale en Bye Bye Love alsof Don en Phil vlak voor je staan.

zo 15 maa

Gerard van Maasakkers

Ik loop

Wat klein is maakt hij groot, wat persoonlijk is maakt hij herkenbaar voor iedereen. Dichtbij, warm, persoonlijk, ontwapenend. Nieuwe liedjes én klassiekers, een heerlijke avond dus.

april 2020

za 04 apr

Rapalje

Still into Folk

Into Folk in een nieuwe jas, of liever gezegd, een nieuwe kilt. Vuurspuwende doedelzak, gevoelige ballades, stampende reels. Een muzikale reis die je niet mag missen!