• Gerrie Smits

Door een leuke samenwerking tussen Cultureel Centrum Den Herd, Gerrie Smits en zijn management Fine Label kunnen we deze voorstelling GRATIS aanbieden. Onze (vaste) bezoekers hebben al de mogelijkheid gehad hiervoor gratis kaartjes te bemachtigen en vanaf nu kan iedereen die geïnteresseerd is 2 gratis kaartjes reserveren.
Je kunt met de kortingscode: Gerrie Smits 2 gratis kaarten reserveren via onze site www.denherd.nl/programma/
Als je de kortingscode hebt ingevoerd druk dan op kortingscode activeren, hierna wordt de korting toegepast.
Er zijn al veel kaarten vergeven dus ben er snel bij, want vol is vol.


Cabaretier Gerrie Smits is een sympathieke en openhartige Brabander in hart en stembanden. Een verhalenverteller en filosoof die in zijn voorstelling ‘Naakt!’ zijn struggles deelt met als belangrijkste thema: vertrouwen. Hoe gaat hij na drie scheidingen met de vrijheid van zijn huidige open relatie om en de schaamte van zijn perfect Nederlands sprekende dochter rondom zijn eigen Brabants accent? Nadat hij de dood in de ogen gekeken heeft geniet hij ten volste van het leven en alle schaamteloze acties die daarbij horen.

Als cabaretier geeft Gerrie je het gevoel dat je ontspannen achterover kunt leunen, maar ook op het puntje van je stoel wilt zitten. Leon van der Zanden leerde hem zijn comedytalent ten volste te gebruiken en heeft zijn tweede en huidige avondvullende show geregisseerd. Naast zijn voorstellingen is Gerrie Smits bekend van zijn wekelijkse column op Omroep Brabant Radio in het programma ‘Lang Leve de Vrijdag’ en is hij als vaste MC bij diverse comedyshows te zien.

Gerrie Smits
Gerrie Smits