• theaterzaal van dissellaan
  • panoramazaal
  • Dak

Vr 17 mei 2024

Moeskops’ Bouwbedrijf BV en de gemeente Bladel stellen hun bouwplaats open voor publiek tijdens de Dag van de Bouw

In het kader van de Dag van de Bouw stellen wij, in overleg met de gemeente Bladel, de bouwplaats van het nieuwe gemeenschapshuis open. Een ieder kan dan een kijkje achter de schermen komen nemen bij de (ver)nieuwbouw van het gemeenschapshuis aan de Markt 6 in Bladel. U bent van harte welkom op zaterdag 8 juni a.s. van 10:00 uur tot 15:00 uur. De toegang is uiteraard gratis.

Project gemeenschapshuis Bladel

In opdracht van Gemeente Bladel realiseert Moeskops' Bouwbedrijf de renovatie, transformatie en uitbreiding van een nieuwe gemeenschapsaccommodatie voor de kern van Bladel. De renovatie van de voormalige Rabobank en de uitbreiding biedt straks ruimte aan onder andere de bibliotheek, Visit Bladel, een theaterzaal, vergaderzalen en multifunctionele ruimtes voor lokale verenigingen en allerlei activiteiten voor jong en oud zoals muziek maken en schilderen. . De werkzaamheden bestaan overwegend uit sloop, bouwkundige, constructieve en installatietechnische werkzaamheden .

Moderne technologieën

Tijdens de Dag van de Bouw kunt u niet alleen zien hoe ver de bouw gevorderd is, maar krijgt u ook uitleg over hoe de bouw in z’n werk gaat. Natuurlijk wordt er nog steeds veel werk door vaklieden verricht, maar de bouw innoveert ook volop, de modernste technologieën en technieken worden toegepast.

De Dag van de Bouw

De Dag van de Bouw is een initiatief van Bouwend Nederland, de vereniging van bouw- en infrabedrijven in Nederland. Eén keer per jaar stellen aangesloten leden hun mooiste en meest bijzondere bouwplaatsen open, zodat het Nederlandse publiek met eigen ogen kan zien wat de bouw mogelijk maakt.

Kijk voor meer informatie over de Dag van de Bouw en de meer dan honderd andere opengestelde bouwplaatsen in heel Nederland op www.dagvandebouw.nl.

panoramazaal
panoramazaal