PROGRAMMA

AGENDA KOMENDE PERIODE

Theatervoorstellingen - compleet programma »

Desdemona Dance - Hocus Pocus

zaterdag 18 mei 2019 15:00

Overige activiteiten - compleet programma »

Mira van der Lubbe - Maak van je Shit een Hit

Data:
woensdag 16 januari 2019 20:30

Mira van der Lubbe – Maak van je shit een hit

Als Mira van der Lubbe te horen krijgt dat ze erfelijk belast is met een borstkanker-gen besluit ze  van haar shit een hit maken. In plaats van in bed te blijven liggen met een deken over haar hoofd zoekt ze het podium op en kijkt de leeuw in zijn bek. Voor de ogen van het publiek in het theater is ze eerlijk over haar angsten en twijfels. Samen met muzikant Eva van Manen speelt zij het krachtige verhaal over de wrange realiteit en hoe je je daar niet door moet laten kisten.

Een geniaal luchtige voorstelling over best wel een zwaar onderwerp.  In ‘Maak van je shit een hit’ vertelt en zingt Mira van der Lubbe het krachtige verhaal over ‘de niet maakbaarheid van het leven’ en hoe je daarmee om kunt gaan. Huub van der Lubbe (De Dijk) schreef speciaal voor dit programma de liedteksten en Eva van Manen zette ze op muziek.

Een voorstelling met een lach en een traan.

ticket  € 16,00

 

hieronder een filmpje van Mira.

https://youtu.be/vQm-oBl00rU

Voor deze voorstelling kan je vanaf een week vóór de voorstelling niet meer reserveren via deze website. Je kunt wel telefonisch kaartjes reserveren bij CC Den Herd op 0497-381231, of stuur een email naar theater@denherd.nl met vermelding van naam, telefoonnummer en aantal gewenste kaarten. Je kunt de kaarten ook afhalen bij CC Den Herd.

 

 Reserveren

« Terug naar het programmaoverzicht