PROGRAMMA

AGENDA KOMENDE PERIODE

Theatervoorstellingen - compleet programma »

Overige activiteiten - compleet programma »

Simon and Garfunkel Tribute - The Sound of Silence

Data:
vrijdag 28 december 2018 20:30

 

Simon & Garfunkel Tribute - The Sound of Silence

Joost Botman en Niels van der Gulik nemen het publiek moeiteloos mee naar New York, als zij het repertoire van hun helden Paul Simon en Art Garfunkel zingen.

Met behulp van prachtige muziek, verhalen en anekdotes uit de roerige jaren ‘60 en ‘70 vertellen Joost en Niels op boeiende en droogkomische wijze over Simon en Garfunkels weg naar succes, hun professionele scheiding en het legendarische reünieconcert in Central Park in 1981.

Net als Simon en Garfunkel zijn Joost en Niels soms ook op zoek naar verbondenheid, maar in hun muzikale spel vinden ze elkaar altijd weer terug. De lol spat er vanaf bij de uptempo nummers en bij de breekbare nummers bezorgen ze het publiek kippenvel.

Sound of Silence is niet alleen een feelgoodconcert, het werpt ook een nieuw licht op tijdloze hits als The Boxer, Mrs. Robinson, The Sound of Silence, Cecilia en Bridge over Troubled Water.

promofilm:

www.youtube.com/watch?v=zAFJG0HM2Hg&feature=youtu.be

 

Voor deze voorstelling kan je vanaf een week vóór de voorstelling niet meer reserveren via deze website. Je kunt wel telefonisch kaartjes reserveren bij CC Den Herd op 0497-381231, of stuur een email naar theater@denherd.nl met vermelding van naam, telefoonnummer en aantal gewenste kaarten. Je kunt de kaarten ook afhalen bij CC Den Herd.

Let Op !!

Ivm de feestdagen is Den Herd beperkt geopend en alleen telefonisch bereikbaar op vrijdag 28 december vanaf 10:00 uur. Mailen kan altijd, je ontvangt dan een bevestiging van de reservering.

toegandg € 17,00 aanvang 20:30 uur

 Reserveren

« Terug naar het programmaoverzicht