PROGRAMMA

AGENDA KOMENDE PERIODE

Theatervoorstellingen - compleet programma »

Desdemona Dance - Hocus Pocus

zaterdag 18 mei 2019 15:00

Overige activiteiten - compleet programma »

DEF AMERICANS (Johnny Cash Tribute) - The Sun Sessions (Clubtour Najaar 2017)

Johnny Cash Tribute

Data:
zaterdag 7 oktober 2017 21:30

Voor deze voorstelling kun je vanaf een week vóór de voorstelling niet meer reserveren via deze website. Je kunt wel telefonisch kaartjes reserveren bij CC Den Herd op 0497-381231 en er zijn nog kaarten verkrijgbaar aan de zaal.

 

Nederlands beste Johnny Cash Tribute Band richt zich met deze Sun Sessions-show op de beginperiode uit de uitgebreide carrière van Cash met nummers als Folsom Prison Blues, Cry Cry Cry en Walk the Line.

Tijdens deze bijzondere en intieme ode brengen de Heren van Def Americans ook ander Cash-materiaal echter wel met dezelfde kenmerkende stijl uit die periode. Def Americans weten de sfeer en de rebellie van deze legendarische Amerikaanse outlaw verbluffend goed te raken.

Def Americans eert Cash op zo natuurgetrouw mogelijke wijze ‘The Man in Black’. En dat ze dat fantastisch kan, blijkt wel aan de steeds uitverkochte zalen (Effenaar, Klokgebouw, Melkweg, Dynamo, Paradiso, 013 etc). Maar ook op festivals als Moulin Blues, Speedfest, Solar, Paaspop en Festyland wist de Def Americans met gemak het publiek achter zich te krijgen.

Johnny Cash (1932 – 2003) is één van de meest invloedrijke artiesten aller tijde zowel binnen als buiten the country-scene en vormde een enorme inspiratie voor de band U2 en voor Bob Dylan. Zijn muzikale carrière liep van midden jaren vijftig tot begin 2000.

www.youtube.com/watch?v=yfgZFtS05os

zaal open 20:30 uur / aanvang band 21:30 uur

Café-optreden in intieme setting waarbij de bar open blijft.

 

 

www.defamericans.nlwww.defamericans.nl


Reserveren

« Terug naar het programmaoverzicht