• revue
  • <strong>Alt:</strong> <br><strong>Afmeting:</strong> 214x289px | 69,44 KB

In 2022 ziet het programma er een beetje vreemd uit. Althans, het moment in het jaar. Vanwege de perikelen rond die vervelende ‘C’ waar we liever niet meer over praten hebben we moeten besluiten de revue naar september te schuiven. We willen immers een jaar waarin een icoon vanuit de Zittingsavonden, onze Prins Hein d’n Urste, de prins is, niet voorbij laten gaan zonder zijn eigen showavonden.

Om die reden zullen de shows plaatsvinden kort na de zomervakantie. En wel op zaterdag 17 september en het weekend erop op vrijdag 23 en zaterdag 24 september. Een show om nooit te vergeten. Vanwege deze omstandigheden, maar vooral ook omdat er voor het eerst in de geschiedenis een prins in de ton gaat staan! Dat kan ook niet anders met zo’n topper.
In dit programma vinden jullie de volgende artiesten. Voor nu even op willekeurige volgorde. Elke avond ziet er anders uit, maar deze helden komen zeker voorbij:
– Hein en de gezusters in hun nieuwe act, FRIS & FRUITIG
– Sem van den Borne
– High Energy natuurlijk!
– De jeugd in de ton.
– Berry Knapen
– Riza Tisserand
– Jack Vosters
En nog vele verrassingen meer…

De kaartverkoop gaat hard, maar wie wil de Blaalse Revue dan ook missen? Tijdens de Blaalse Revue wordt u onder meer getrakteerd op drie tonpraters. Niemand minder dan keiebeiters-knaller Wichard de Benis uit Best komt onze revue versterken. Hij is een meervoudig winnaar van allerlei prijzen en staat boven in de top der tonpraters. We zijn superblij dat hij erbij is!

Kaartverkoop
Kaarten kosten dit jaar voor de zaal € 15,00 en voor het balkon € 10,00 per stuk. Kaarten zijn uitsluitend online te koop via de webshop via TICKETS !!!!!!

revue
revue