• bernd

Pianist Bernd van den Bos is een groot bewonderaar van Freddie Mercury, de frontman van Queen die perfectie nastreefde van de mensen waarmee hij werkte. Daarin herkent Bernd zich. Al jaren is Bernd bijna non-stop op tournee met alle grote artiesten van de Nederlandse showbusiness. Hij is de vaste pianist van Brigitte Kaandorp, stond op de planken met Paul de Leeuw, Jenny Arean, Louis van Dijk, André van Duin, Simone Kleinsma én Muziekvereniging Kunst Adelt uit Hapert. En je kunt hem onder andere kennen als pianist en bandleider van ‘Klassiekers met Kleinsma’ dat al twee succesvolle seizoenen beleefde op tv (en het derde seizoen komt eraan).

Zet Bernd achter een vleugel en je krijgt een unieke ervaring. Momenteel toert hij met zijn eigen theatervoorstelling ‘Freddie Mercury on piano’ door het land. Deze voorstelling is voortgekomen uit de cd ‘Freddie’ die hij vorig jaar uitbracht. Bernd arrangeerde de mooiste nummers van Freddie Mercury die hij solo op de vleugel zal uitvoeren. Net als Freddie is Bernd groot bewonderaar van het klassieke genre; die invloeden hoor je zeker terug tijdens de voorstelling. Verrassend en uniek.

Het publiek mag tijdens de show improvisaties vragen aan Bernd van favoriete Queen/Mercury-nummers en wordt getrakteerd op een gastoptreden van een lokale artiest. Wie dat in Bladel gaat zijn….?

Deze show is een unieke kans om live kennis te maken met Bernds variaties op Freddie Mercury’s muziek.

bernd
bernd