• Het Top2000 Quiz Café

Tijdens deze avondvullende show neemt presentator en quizmaster Thijs je mee door de Top2000. Deze populaire lijst der lijsten wordt al sinds 1999 jaarlijks uitgezonden op Radio 2 en kent veel trouwe fans en liefhebbers. De lijst wordt ieder jaar samengesteld op basis van de stem van het Nederlandse volk. Honderdduizenden mensen hebben in de aanloop naar de uitzending, die altijd tussen Kerst en Oud en Nieuw plaatsvindt, hun favoriete nummers kenbaar gemaakt.

Thijs draait daarbij de grootste meezingers, gaafste gitaarsolo's en natuurlijk ook disco- en dance hits. De platen worden vakkundig aan elkaar gepraat en regelmatig zal er een leuke anekdote over de totstandkoming van een plaat, wat achtergrondinformatie over een artiest of leuk feitje gedeeld worden. Daarnaast zullen door de avond heen regelmatig quizvragen gesteld worden, die door het aanwezige publiek beantwoord kunnen worden.

Het Top2000 Quiz Café is een heerlijke mix van luisteren naar en uit je plaat gaan op de beste muziek ooit gemaakt, waarbij je ook nog eens regelmatig kans maakt op toffe prijzen wanneer je over muzikale kennis beschikt!

Voor deze avond zullen we onze foyer omtoveren tot een gezellig Top2000 Quiz Café.