• <strong>Alt:</strong> Scène Toneelvereniging 't Volksvermaak<br><strong>Afmeting:</strong> 512x287px | 268,66 KB

Dit blijspel speelt zich af in de eetkamer/kantine van het garagebedrijf de Vries. Moeder Sien (Nel Mentink) probeert er het beste van te maken, maar dat valt niet altijd mee... Schoonmoeder (Martha Roefs) heeft een appartementje met toegang tot de eetkamer/kantine, waar ze te pas en te onpas gebruik van maakt. Ze heeft last van een chronisch klaagziekte, waar zoon Sam (Kevin van Houtum) op een bijzondere manier de draak mee steekt.  Ook de schoonzus van Sien, Dora (Ina Kraayvanger), woont tijdelijk bij hen in met haar minderbegaafde dochter Elsbeth (Anita Tijssen), omdat ze in scheiding ligt.

Vader Joost (Erik Vrijsen) en zijn zeer cynische werknemer Hein (Roland Roefs) leiden de garage met de hulp van zoon Sam. Als er een nieuwe monteur aangesteld wordt en de keus valt op Jannet (Maud Vermeulen) is voor Hein de boel te klein. Vertegenwoordiger Bart (Boi Mentink) en Sam hebben hier totaal geen moeite mee, integendeel zelfs! 
Dan is er ook nog Betsie (Marieke Hurkmans):  een lastige klant die onlangs een hoofdprijs in de staatsloterij heeft gewonnen en nu naast haar schoenen loopt.

Voldoende ingrediënten voor een flinke dosis hilarische momenten!

De regie van deze voorstelling is wederom in handen van Jos van Riel en Hannie Loonen.

Kaartverkoop
De entree bedraagt € 8,00 voor volwassenen. Kinderen tot 12 jaar betalen slechts € 4,00.

Kaarten zijn niet online te koop. U kunt uw kaarten wel vooraf reserveren:
- bij Nel Mentink op telefoonnummer 06 - 120 236 32 (tussen 18.00 en 20.00 uur)
- door een e-mail te sturen naar tickets-tvvm@hotmail.com

Kaarten zijn ook verkrijgbaar direct voorafgaand aan de voorstelling in Cultureel Centrum Den Herd.