• Foto Splash

In deze spetterende avondvullende voorstelling gaat de muziektheatergroep van Myrtha Musica aan boord van Holland-Amerika lijn cruiser ’De Alessie’ en kiest het ruime sop. Met vele geoefende noten op de zang zetten de ruim 40 zangers en orkestleden koers richting een grootscheeps muzikaal avontuur op de woelige baren.

Diverse stormen steken op met als meest heftige de ’Marlène’ en het schip danst op de golven 40 graden noorderbreedte. Dan blijkt dat je van twee kapiteins op een schip aardig zeeziek kunt worden en dat de beste stuurlui aan wal staan. Op de woeste zee dreigt De Alessie met man en muis te vergaan. Zal het tij nog keren is de vraag….
Gaan de reizigers met windkracht 10 in de oceaan kopje onder naar de haaien, hun zeemansgraf tegemoet? Of komt de wind weer in de zeilen en was het slechts een storm in een glas water?

Wij nodigen u graag uit om dit hachelijke avontuur bij eb en vloed mee te komen beleven. Als u dan geen zeebenen krijgt heeft u echt de boot gemist. Zowel aan bakboord als stuurboord is het geheel sfeervol aangekleed. Professionele choreografie, beeld , licht en geluid maken de omlijsting compleet in dit gevarieerde en kleurrijke schouwspel.

U geniet van film-,  cabaret- en Nederlandstalige muziek tot close harmony a-capella. Heerlijk om te beluisteren en een lust voor het oog!

Kaarten zijn te bestellen via de website van Myrtha Musica.