• Logo Nieuwe Blaalse Revue
  • <strong>Alt:</strong> <br><strong>Afmeting:</strong> 214x289px | 69,44 KB

De kaartverkoop gaat hard, maar wie wil de Blaalse Revue dan ook missen? Tijdens de Blaalse Revue wordt u onder meer getrakteerd op drie tonpraters. Niemand minder dan keiebeiters-knaller Wichard de Benis uit Best komt onze revue versterken. Hij is een meervoudig winnaar van allerlei prijzen en staat boven in de top der tonpraters. We zijn superblij dat hij erbij is!

Seniorenavond 7-2
Op vrijdag 7 februari is de seniorenavond, uitsluitend voor leden van de seniorenvereniging Bladel. Kaarten zijn via hen verkrijgbaar voor € 5,00 per stuk.

Koppeltjesavond 14-2
Vrijdag 14 februari wordt een zeer speciale revue avond. Deze zal namelijk helemaal in het teken van de liefde staan. Koppeltjes avond! Toon je bij binnenkomst aan dat je met je partner van de show komt genieten, dan wacht jullie een extra verrassing... We raden jullie dan ook aan kaarten voor deze avond te bemachtigen, want er komen nog veel meer leuke zaken voorbij.

Kaartverkoop
Kaarten kosten dit jaar voor de zaal € 13,50 (met bediening en hapjes) en voor het balkon € 10,00 per stuk (zonder deze extra's).  Kaarten zijn uitsluitend online te koop via de webshop van www.muggezifters.nl