• Martijn Koning

Vr 07 februari 2020

Helaas is de voorstelling van Martijn Koning op 27 maart komen te vervallen.  De voorstelling werd niet zoals hij voor ogen had en het getuigt van lef om te besluiten nog niet de theaters in te gaan. 

Martijn zegt er zelf over: 

Lieve mensen,

Ik ben mezelf een klein beetje voorbij gehold. Ik maak elk jaar een nieuwe theatershow. En soms maak ik er zelfs twee. Maar het plan om in een jaar drie shows te maken is te veel gebleken. Koning van de Dieren, en de oudejaarsshow, en ook nog Koning van de Toekomst kan dus niet. Voor Koning van de Toekomst heb ik meer tijd nodig. Anders heet mijn volgende show Koning van de Burnout. Daarom heb ik met pijn in het hart, maar met blijdschap in het verstand, besloten om de optredens van de komende vier maanden te verplaatsen om meer tijd te hebben voor het schrijven en het ontwikkelen van de show. Hoe toepasselijk: Koning van de Toekomst verplaats ik een stukje naar de toekomst.

Iedereen die een ticket had, heeft inmiddels persoonlijk bericht van ons gehad. Mocht de voorstelling in de toekomst ingehaald worden, laten we dat via de gebruikelijke kanalen weten. De geldigheid van de reeds gekochte kaarten is hiermee komen te vervallen.