• Hoofdingang Den Herd

Do 03 december 2020

De onderwijsinstelling "Totaal Onderwijs" verzorgt dagelijks lessen in Den Herd in de Nederlandse taal aan (jong) volwassenen. Ze maken hun cursisten zelfredzaam met behulp van taal, vanuit een praktijkgerichte aanpak in een vertrouwde en persoonlijke omgeving. 

Als toonaangevende organisatie helpen ze volwassenen, door hen op een leuke en doelgerichte wijze de Nederlandse taal en andere vaardigheden te leren waardoor belemmeringen verdwijnen en zelfvertrouwen stijgt. Dit doen ze landelijk vanuit een regionale aanpak met betrokken professionals. Totaal Onderwijs heeft twee verschillende bedrijfsonderdelen, te weten: Totaal Training en Totaal Inburgering. 
Kijk voor meer informatie op https://totaalonderwijs.nl/

De Nederlandse taal omvat zoveel meer dan taal alleen. Taal is gewoontes, eigenaardigheden, gebruiken, tradities, meningen, waarden en passies. Taal is je weg kunnen vinden en je mogelijkheden volledig kunnen benutten. Taal is geen barrière, maar een middel naar een persoonlijk doel, zoals bijvoorbeeld in vrijheid en veiligheid een zelfstandig bestaan kunnen opbouwen.

.
.