• pyro

Wo 22 juli 2020

PYRO komt op zaterdag 25 juli een uitverkocht optreden verzorgen in onze theaterzaal. Tijdens deze show zal de band akoestisch werk laten horen maar natuurlijk ook nummers met scheurende gitaren zoals we van PYRO gewend zijn.

Nu onze deuren alweer een paar weken open zijn is het tijd voor de volgende stap en heeft Den Herd de samenwerking gezocht met de band PYRO. Door alle omstandigheden werd ook hun tourschema volledig geannuleerd. Gelukkig zijn er nu weer mogelijkheden tot optreden en die kans pakken we uiteraard. PYRO zal op zaterdag 25 juli een optreden verzorgen in onze theaterzaal. Tijdens deze show zal de band akoestisch werk laten horen maar natuurlijk ook nummers met scheurende gitaren zoals we van PYRO gewend zijn.

In deze corona-periode vinden wij het heel belangrijk om een veilige omgeving te bieden voor alle bezoekers, medewerkers en artiesten, zodat iedereen met een gerust hart Den Herd kan bezoeken en dat we samen kunnen genieten van alle activiteiten. Den Herd houdt zich aan de maatregelen van het RIVM. Voor jouw en onze veiligheid vragen wij je de nieuwe regels in acht te nemen. Wij wensen je heel veel plezier tijdens je bezoek.