• Website

Ma 27 mei 2019

Na 10 jaar was het hoog tijd voor een nieuwe website.  We vertellen je er graag meer over en klik gerust eens rond!

Op deze nieuwe website vind je niet alleen alle informatie over de voorstellingen van het theaterseizoen 2019-2020. Je kunt er ook direct online kaarten bestellen. Na betaling ontvang je de tickets direct in je mailbox. Dat is nog eens snel en makkelijk!

Meer dan een theater…
Maar Den Herd is meer dan theater alleen. Daarom vind je op onze website meer informatie over de mogelijkheden van Den Herd als locatie voor jouw bijeenkomst of feest. De komende tijd breiden we deze informatie nog verder uit. Ook laten we je binnenkort graag kennismaken met al onze huisgenoten. Dat zijn de verenigingen en stichtingen die thuis zijn in Den Herd en veel gebruikmaken van onze faciliteiten. Door ze een plekje op onze website te geven, kun je snel meer informatie over hen vinden en hopen we ze nog meer met elkaar te verbinden.

Ontmoetingsplek
Den Herd is al meer dan 50 jaar het culturele middelpunt van Bladel en vormt het thuishonk van het Bladelse verenigingsleven. Dat doen we met veel plezier en daar zijn we trots op. Onze gastvrijheid staat open voor alle inwoners van Bladel en het regionale bedrijfsleven. Heb je vragen over onze mogelijkheden? Stel ze gerust, we helpen je graag. Wij hopen je niet alleen online, maar vooral ook in persoon te blijven ontmoeten in Den Herd!