• .

Zo 19 juni 2022

Vind je het moeilijk om vrienden te maken? En wil je dat veranderen? Meld je dan aan voor Join Us in de Kempen. We brengen je in contact met leeftijdsgenoten en helpen je sociaal sterker te worden. Join Us start in samenwerking met Cordaad Welzijn.

Wat doe je bij Join Us? 
Bij Join Us doe je veel leuke dingen en helpen we je sociaal sterker worden. Samen met andere jongeren bedenk en organiseer je allerlei activiteiten. De groep bepaalt dus zelf hoe de avond eruit ziet. Daarbij leer je hoe je iets kunt organiseren. Denk aan een avondje gamen, spelletjes doen, gourmetten, een filmpje kijken, voetballen, bowlen en nog veel meer toffe dingen! Tijdens de avonden zijn er begeleiders aanwezig die je helpen sociaal sterker te worden! Natuurlijk is het de eerste keer spannend om naar Join Us te komen. Dat vindt iedereen! Maar eenmaal bij Join Us zul je merken dat de sfeer heel gezellig is. Dat je welkom bent en jezelf mag zijn

 Altijd jezelf zijn
Lola-Kay vertelt over haar deelname aan Join Us. ‘Ik had het gevoel dat niemand me leuk vond en dat ik niet goed genoeg was. Ik heb toen op internet gezocht of er iets bestond waar je vrienden kon maken ofzo. Zo kwam ik bij Join Us.’ Inmiddels is Lola-Kay uitgestroomd en blikt ze terug. ‘Bij Join Us kun je altijd jezelf zijn en je kunt er ook een stuk zelfverzekerder van worden. Ik merkte bij Join Us dat ik wél goed genoeg was en kan nu op andere plekken ook beter laten zien wie ik ben.’ 

Kom erbij. Join Us! 
Ben je nieuwsgierig naar Join Us? Iedereen is van harte welkom! Je kunt jezelf aanmelden via de website.
Op www.join-us.nu vind je meer informatie en veel ervaringsverhalen van jongeren. Deelname is gratis. 

Praktische informatie
In de Kempen starten we 4 groepen Join us op verschillende locaties en verschillende tijden. Zo kun je zelf kijken waar en op welke dag voor jou het beste uitkomt.
In het Aquinohuis in Bergeijk komt om de week op woensdag van 19.00-22.00 uur een groep bij elkaar voor 12-18 jarigen. Om de andere week komt de groep 18-25 jarigen daar bij elkaar op dezelfde tijd.
In Den Herd in Bladel komt om de week op dinsdag van 18.30-21.30 uur een groep bij elkaar voor 12-18 jarigen. Om de andere week, op dezelfde tijd, komt daar ook een groep 18-25 jarigen bij elkaar.

.
.