PROGRAMMA

AGENDA KOMENDE PERIODE

Theatervoorstellingen - compleet programma »

Renate Reijnders - Het Liefdescollege

zaterdag 16 maart 2019 20:30

Overige activiteiten - compleet programma »

The Neil Diamond Memories Tributeband - In Concert

Data:
zaterdag 23 maart 2019 20:30

Neil Diamond is ruim 50 jaar actief in de muziekindustrie en heeft meer dan 130 miljoen records verkocht. De Amerikaanse levende legende heeft zijn internationale succes te danken aan zijn charisma, een ijzersterke live-reputatie en natuurlijk een berg onsterfelijke hits. ‘Sweet Caroline’, ‘Girl, You’ll Be A Woman Soon’, ‘Solitary Man’, ‘I Am…I Said’, ‘Cracklin’ Rosie”… De lijst is eindeloos, de songs zijn tijdloos.

De Nederlandse “Neil Diamond Memories” tributeband neemt u terug naar de glorietijd van Neil in de jaren ’70 en sfeer van zijn legendarische concerten “Hot August Night”en “Love at the Greek”.

De Neil Diamond Memories band bestaat uit een mix van ervaren en bevlogen muzikanten, die veel ervaring hebben opgedaan in theaters, festivals en in verschillende muzikale projecten . Samen delen zij de passie voor de legendarische concerten die Neil gaf in de jaren 70, toen hij als singer-songwriter en showman op zijn hoogtepunt was.

De Neil Diamond Memories band is op zoek gegaan naar de chemie en emotie die tijdens deze concerten plaatsvonden. Kom genieten van een spetterende show, geïnspireerd op de energieke klanken van zijn meest gewaardeerde meesterwerk. Niet alleen voor de fans, ook een echte aanrader voor alle muziekliefhebbers!

ticket: 17,50

www.youtube.com/watch?v=7hr5CUcDIaA

 

 Reserveren
zaterdag 23 maart 2019 20:30 x €17,50
 
Totaal:
 

« Terug naar het programmaoverzicht