PROGRAMMA

AGENDA KOMENDE PERIODE

Theatervoorstellingen - compleet programma »

Overige activiteiten - compleet programma »

Rene van Meurs - Ik beloof niks

Data:
woensdag 28 november 2018 20:30

René van Meurs - Ik beloof niks

De afgelopen tijd heeft René van Meurs weer van alles meegemaakt waar hij heel graag over komt vertellen. Dingen die hij echt moet delen en dingen die jullie echt moeten horen. Het zou zomaar weer een avond vol mooie verhalen, rake grappen en een flink tempo kunnen worden maar hij belooft niks. Oh, en misschien dat hij vanavond ook weer een stevig potje zal improviseren. Althans, dat zou kunnen. Dat ligt namelijk ook een beetje aan jullie. Je maakt zo’n avond tenslotte samen, nietwaar?

In principe is hij van plan om tijdens zijn show exact te doen wat je van een heerlijk avondje cabaretteketet zou mogen verwachten. Het wordt tijd voor een open vizier, oprechte verbazing en elkaar dan echt leren kennen. Laten we in ieder geval één ding afspreken: jullie zijn allemaal op tijd in het theater en René doet de rest. Dat is dan bij deze zijn laatste belofte.

René van Meurs, genomineerd voor de Neerlands Hoop, heeft een prachtig juryrapport ontvangen.

Hieronder een aantal mooie quotes uit het juryrapport.

 “Een erg mooi programma waarbij vorm en inhoud naadloos in elkaar passen, vooral ook door het zeer persoonlijke karakter van zijn verhaal.”

“Van Meurs boeit en verrast.”

“Met Ik beloof niks zet Van Meurs die welkome grote stap in zijn ontwikkeling.”

Voor deze voorstelling kan je vanaf een week vóór de voorstelling niet meer reserveren via deze website. Je kunt wel telefonisch kaartjes reserveren bij CC Den Herd op 0497-381231, of stuur een email naar theater@denherd.nl met vermelding van naam, telefoonnummer en aantal gewenste kaarten. Je kunt de kaarten ook afhalen bij CC Den Herd.

entree  17,00Reserveren

« Terug naar het programmaoverzicht