PROGRAMMA

AGENDA KOMENDE PERIODE

Theatervoorstellingen - compleet programma »

Renate Reijnders - Het Liefdescollege

zaterdag 16 maart 2019 20:30

Overige activiteiten - compleet programma »

KARIN BRUERS en NOL HAVENS - Bruers Haalt Uit

cabaret

Data:
zondag 3 juni 2018 19:30

In verband met gezondheidsklachten van Karin is de voorstelling die gepland stond op zondag 25 februari verplaatst naar zondag 3 juni


Karin Bruers en Nol Havens – Bruers Haalt Uit

Karin is weer terug met een solovoorstelling in het theater, na ja…solo, samen met Nol Havens. Nol is haar muzikant, chauffeur, persoonlijk entertainer en hij zorgt dat het niet helemaal uit de hand loopt, want dat ligt altijd op de loer bij Karin.

Ze haalt in haar nieuwe voorstelling uit naar christelijke wethouders, die ze betrapt op porno kijken in het vliegtuig en naar echtparen die hun kinderen slachtofferen in vechtscheidingen. Ze schiet met haar katapult alfamannetjes van de apenrots. En verder moet alles wat die dag voor haar voeten heeft gelopen, eraan geloven.

Maar wie uithaalt, kan een haal terug verwachten. En die krijgt ze ook.

 

Let op: deze voorstelling begint om  19.30 uur

 

Voor deze voorstelling kan je vanaf een week vóór de voorstelling niet meer reserveren via deze website. Je kunt wel telefonisch kaartjes reserveren bij CC Den Herd op 0497-381231, of stuur een email naar theater@denherd.nl met vermelding van naam, telefoonnummer en aantal gewenste kaarten. Je kunt de kaarten ook afhalen bij CC Den Herd.




Reserveren

« Terug naar het programmaoverzicht