NIEUWS

AGENDA KOMENDE PERIODE

Theatervoorstellingen - compleet programma »

TRIBUTE TO THE CATS BAND - UITVERKOCHT

zaterdag 1 april 2017 20:30

OLD FASHION - Sixties-Live Dance

zaterdag 8 april 2017 20:00

Overige activiteiten - compleet programma »

'Ik verzin er hooguit iets bij'

‘Ik verzin er hooguit iets bij’.

In het nieuwe theaterseizoen maak je kennis met een aantal bekende en soms minder bekende artiesten die met de billen bloot gaan. Nou gebeurt dat natuurlijk niet letterlijk, want de kostumering is hierbij ook belangrijk. Hiermee bedoelen we natuurlijk de kwetsbaarheid waarmee vele artiesten zich profileren op het podium. Soms puttend uit eigen ervaringen, vaak autobiografisch, maar dan misschien net iets overdreven om er een leuk en spannend verhaal van te maken. Ik heb eens een artiest horen zeggen: ‘Ik lieg niet, ik verzin er hooguit iets bij’.

In hoeverre de echte waarheid wordt gesproken mag je zelf komen beoordelen. Wij hebben weer ons uiterste best gedaan om een gevarieerd programma aan te bieden met veel afwisseling in muziek, cabaret en zelfs een echt kookprogramma. Wederom een theaterseiZOEN om te ‘zoenen’. We hopen dat we hiermee weer vele bezoekers mogen omhelzen.

Peter Vugts

Met dank voor de inzet van de vrijwilligerts van onze theatercommissie want zonder hun zouden we dit programma niet kunnen aanbieden.

« Terug naar het nieuwsoverzicht