NIEUWS

AGENDA KOMENDE PERIODE

Theatervoorstellingen - compleet programma »

Overige activiteiten - compleet programma »

'We leggen de lat hoog maar de drempel laag'

 

We leggen de lat hoog maar de drempel laag.

 

Uitgaand van bovenstaande visie bieden wij ons publiek weer een kwalitatief hoogstaand theaterprogramma, dat toegankelijk is voor een brede doelgroep. Soms met een hoog entertainment gehalte, maar soms iets diepgaander zoals de voorstelling op 14 november waar het onderwerp ‘mantelzorg’ aan de orde komt of 16 januari wanneer Mira van der Lubbe als ervaringsdeskundige haar angsten en twijfels over het onderwerp ‘borstkanker’ verwerkt in haar voorstelling.

 

Er is ook voldoende aanbod voor een ontspannen muzikale avond. Concerten met muziek van Johnny Cash (1 dec), Simon & Garfunkel (28 dec), Neil Diamond (23 mrt.) of The Cats (6 apr).

 

Voor de Brabantse nieuwkomers Steven Brunswijk en Christel de Laat maken we dit seizoen graag plaats op ons podium. Zij brengen allebei hun nieuwste voorstelling. Op 6 oktober is er een Quiz, 26 januari Psychiatrisch Cabaret voor normale mensen en op 16 maart kun je getuige zijn van een Liefdescollege.

 

De tickets liggen voor je klaar, de stoel staat al in de zaal, dus je hoeft alleen nog maar te reserveren.

 

We wensen je een fijn theaterseizoen en graag tot ziens bij één of misschien wel meerdere voorstellingen.

 

Met dank voor de inzet van de vrijwilligers van onze theatercommissie want zonder hun zouden we dit programma niet kunnen aanbieden.

Peter Vugts

« Terug naar het nieuwsoverzicht