NIEUWS

AGENDA KOMENDE PERIODE

Theatervoorstellingen - compleet programma »

80's & 90's Reliving the Past Party -

zaterdag 29 september 2018 20:30

Arie en Silvester - Wie?! (Try-Out)

zaterdag 13 oktober 2018 20:30

Overige activiteiten - compleet programma »

'Een jaar met een Gouden Randje'

Een jaar met een Gouden Randje

In 1967 opende Den Herd voor het eerst zijn deuren en kwamen de eerste bezoekers over de vloer.  Dit jaar mag dus het 50-jarig jubileum gevierd worden. We doen dit met enkele speciale voorstellingen voor diverse doelgroepen. Voor de allerkleinsten komt Dirk Scheele en voor senioren hebben we een speciale cabaretmiddag. Deze voorstellingen vind je niet terug in deze brochure maar worden te zijner tijd  bekend gemaakt. Ons jubileumjaar wordt afgesloten op 30 december met The Night of the 60’s & 70’s, een muzikale avond met veel muziek uit ons openingsjaar.

Inmiddels zijn we al weer toe aan ons 30e theaterseizoen. 30 jaar lang al mogen wij rekenen op een grote groep vaste bezoekers en veel artiesten die zich thuis voelen op ons podium. Het één kan niet zonder het ander. De driehoek: podium, artiest, publiek. Als een van de drie ontbreekt gaat de voorstelling niet door.

Kies zelf of je dit seizoen weer deel wilt uitmaken van deze driehoek. Wij bieden in ieder geval weer een podium en een fantastisch divers artiestenaanbod.

Met dank voor de inzet van de vrijwilligerts van onze theatercommissie want zonder hun zouden we dit programma niet kunnen aanbieden.

Peter Vugts

« Terug naar het nieuwsoverzicht